Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

TriActive+ για το πρόσωπο και το λαιμό

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Η θεραπεία με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα TriActive+ είναι αποδεδειγμένα μία ασφαλής κλινική μέθοδος η οποία ενισχύει και βελτιώνει, το περίγραμμα, τον τόνο και την υφή του δέρματος, μέσω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου.

Η θεραπεία που συνδυάζει το laser λεμφικό μασάζ και τις ραδιοσυχνότητες και βρίσκει εφαρμογή στο νέο επαναστατικό μηχάνημα TriActive+ είναι απόλυτα μη επεμβατική, χωρίς χειρουργεία και ενέσεις. Η τριπλή του δράση αποσκοπεί στην ενίσχυση του υπάρχοντος κολλαγόνου στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού, ενώ παράλληλα διεγείρει τη διαδικασία σύστασης νέου (νεοκολλαγονογένεση).

Το μηχάνημα Triactive+ βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της καινοτόμου δερμοδυναμικής μεθόδου, η οποία αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε από την ιταλική DEKA, πρωτοπόρου εταιρείας στα συστήματα Ιατρικής Αισθητικής. Η μέθοδος αυτή είναι ουσιαστικά η συνέργεια του LASER, των υπερήχων (Ultrasound) και της ραδιοσυχνότητας (Radiofrequency – RF). Συγκεκριμένα:

  1. Το LASER λεμφικό μασάζ αυξάνει την τοπική αιμάτωση, κινητοποιεί τον συνδετικό ιστό και επιταχύνει την λεμφική παροχέτευση, ενώ έχει και αντι-οιδηματική δράση.
  2. Οι υπέρηχοι προκαλούν λιπόλυση μέσω άμεσων δονήσεων στα λιποκύτταρα (cavitation), ενώ συγχρόνως κάνουν βαθύ μηχανικό μασάζ που συντελεί στην κινητοποίηση του εν τω βάθει λιπώδους ιστού και στην παροχέτευση των κατεστραμμένων λιποκυττάρων.
  3. Οι ραδιοσυχνότητες (διπολική RF) με αναρρόφηση προκαλούν εκλεκτική αύξηση της θερμότητας στο δέρμα και στην υποδερμίδα, προκαλλώντας τη γένεση νέου κολλαγόνου, ενώ η συνεχής ψήξη των πόλων επιτρέπει μεγαλύτερη διάρκεια της θεραπείας, κάνοντάς την συγχρόνως ανεκτική και ανώδυνη.

Οι βελτιώσεις είναι άμεσα ορατές και συνεχίζονται για τους επόμενους έξι με δώδεκα μήνες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας, την ηλικία και τη διαδικασία γήρανσης, ενώ συστείνεται μία επαναληπτική συνεδρία κάθε δύο με τρεις μήνες για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή, η θεραπεία χρειάζεται από 35′ έως 45′ και ολοκληρώνεται σε 4 με 8 συνεδρίες. Επιπλέον, δεν απαιτείται χρόνος παραμονής στο σπίτι. Έτσι, μπορείτε να επανέλθετε σχεδόν αμέσως στις καθημερινές σας ασχολίες.

Σε αντίθεση με άλλα μηχανήματα, το TriActive+ αποδίδει σε όλους τους τύπους και τις αποχρώσεις δέρματος. Ακόμη, διαφοροποιείται σε σχέση με τις ενέσιμες πρακτικές (botox, fillers) καθότι επεμβαίνει σε όλη την επιφάνεια του προσώπου σας, όπως το μέτωπο, την περιοχή κάτω από τα μάτια, τις ρινοχειλικές αύλακες, τη γνάθο, το σαγόνι και την περιοχή κάτω από το πηγούνι, καθώς και το λαιμό και ντεκολτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ για να ενημερωθείτε λεπτομερώς από το website της ιταλικής εταιρείας DEKA σχετικά με τη θεραπεία σύσφιξης προσώπου, αλλά και των άλλων βιοθεραπειών (π.χ. της κυτταρίτιδας) με το νέο επαναστατικό μηχάνημα TriActive+.

Κλείστε Ραντεβού