Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Smartlipo Vs Λιποαναρρόφηση

smartlipo-vs-lipoanarrofisi

Γιατί να προτιμήσω το smartlipo και όχι την λιποαναρρόφηση;

Η συγκεκριμένη θεραπεία υπερτερεί για πολλούς λόγους έναντι της κλασσικής λιποαναρρόφησης:

1. Είναι πιο γρήγορο, καθώς ολοκληρώνεται μέσα σε μία με δύο ώρες.

2. Είναι ελάχιστα επεμβατικό και μπορεί να γίνει με ασφάλεια σε ιατρείο και όχι απαραίτητα σε κλινική.

3. Δεν απαιτεί νοσηλεία σε κλινική, καθώς μετά τη θεραπεία μπορείτε να βγείτε έξω ή να επιστρέψετε στη δουλειά σας.

4. Γίνεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτεί ολική αναισθησία.

5. Έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να προκαλέσει μελανιές ή εκτεταμένα αιματώματα σε αντίθεση με την λιποαναρρόφηση, γιατί το laser προκαλεί και αιμόσταση!

6. Εϊναι πολύ αφαλές όσον αφορά τις πιθανές παρενέργειες (λιγότερες από 1%), αποτελεί εγκεκριμένη ιατρική θεραπεία και από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) των Η.Π.Α. σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, όπως πχ. το Bodytite που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες και δεν έχει πάρει έγκριση από το FDA καθώς έχει ποσοστό παρενεργειών >8%.

7. Προκαλεί σύσφιξη του δέρματος συγχρόνως με την μείωση των πόντων από την απαλλαγή του λίπους και όχι χαλάρωση. Στο τελευταίας γενιάς μάλιστα Smartlipo Triplex υπάρχει ξεχωριστό LASER το οποίο εφαρμόζεται για την επιδερμική σύσφιξη.

8. Η αποθεραπεία είναι ελάχιστες μέρες (μία περίπου εβδομάδα) και όχι ένας μήνας, δεν χρειάζονται ράμματα, δεν αφήνει ουλή και έχει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.

9. Δεν χρειάζεται να φοράτε κορσέ για 1-2 μήνες όπως στην κλασσική λιποαναρρόφηση. Μετά το Smartlipo, αρκούν 7-10 μέρες και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε λεμφικά μασάζ για πιο γρήγορη αποθεραπεία.

10. Είναι πιο οικονομική θεραπεία από τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, καθώς δεν απαιτούνται έξοδα χειρουργείου και αναισθησιολόγου, ούτε νοσήλειο, αφού δεν απαιτεί νοσηλεία!

Πόσο ασφαλές και αποτελεσματικό  είναι το smartlipo;

To Smartlipo είναι το πρώτο σύστημα LASER λιπόλυσης που εγκρίθηκε από το FDA της Αμερικής (2006) μετά από μια πενταετία δοκιμαστικών εφαρμογών για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του και αποτελεί τη σίγουρη λύση για όσες και όσους επιθυμούν να απαλλαγούν μόνιμα από το περιττό τοπικό τους πάχος, με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος, χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση! Τελευταία έχουν βγει στο εμπόριο μηχανήματα από διάφορες εταιρείες που αντιγράφουν την τεχνολογία και την καινοτομία του Smartlipo και με όνομα που να μοιάζει με το Smartlipo (π.χ. Coollipo, Slimlipo) χωρίς να υπάρχουν επαρκείς κλινικές μελέτες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους.

To smartlipo έχει μόνιμα θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση και της κυτταρίτιδας, χάρη στην επαναστατική εφαρμογή Cellulaze του επαναστατικού τελευταίας τεχνολογίας Smartlipo Triplex.

Το smartlipo αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και έχει σχεδόν αντικαταστήσει την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης στην Αμερική και την Μ.Βρετανία, καθώς είναι περισσότερο ασφαλές, γίνεται σε λίγη ώρα και έχει πολύ γρήγορη αποθεραπεία, χωρίς να απαιτεί νοσηλεία!

Κλείστε Ραντεβού