Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Secret RF – Μη χειρουργικό facelift

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Το μυστικό Της Ομορφιάς-facelift

Η λύση βρίσκεται στο μη χειρουργικό facelift με το μοναδικό επαναστατικό σύστημα SECRET RF το οποίο προσφέρει πολλαπλές επιλογές θεραπειών με θαυμάσια αποτελέσματα.

 • Σύσφιξη
 • Εξάλειψη ρυτίδων
 • Ανάπλαση δέρματος – Αναζωογόνηση
 • Πόροι
 • Φωτογήρανση
 • Κηλίδες (πανάδες)
 • Ουλές
 • Ραγάδες
 • Και άλλα…

Δυνατότητα επιλογής 2 θεραπειών

Οι δύο κεφαλές παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής δύο επιπέδων θεραπείας.

Επιφανειακή μονοπολική ραδιοσυχνότητα (monopolarRF)

Λειαίνει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, με σκοπό την τόνωση και ανανέωση του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητας του.

Κλασματική ραδιοσυχνότητα (fractionalRF) με μικροβελόνες

Θεραπεία τριών επιπέδων με σκοπό τη σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση των ρυτίδων και των ουλών.

Πόσο άνετη είναι η θεραπεία Μη χειρουργικού Facelift με SECRET RF;

Εξαρτάται από τον τύπο κάθε θεραπείας, αλλά και από το επίπεδο αίσθησης και ανοχής του πόνου, κάθε ατόμου ξεχωριστά. Το SECRETείναι σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί τη δυσφορία σε κάθε ασθενή, λόγω της πατενταρισμένης τεχνολογίας με μικροβελόνες. Συγκριτικά με το αντίστοιχο κλασματικό (fractional) laser, είναι πολύ πιο ανεκτό και δεν προκαλεί μεγάλο ερεθισμό της επιδερμίδας, αφού το 90% της ενέργειάς του διοχετεύεται βαθύτερα στο δέρμα χάρη στη μοναδική του τεχνολογία!

Πόσος είναι ο χρόνος αποθεραπείας Μη χειρουργικού Facelift με SECRET RF;

Η ακριβής διανομή της ενέργειας της ραδιοσυχνότητας ενδοδερμικά εξαλείφει οποιαδήποτε θερμική βλάβη στην επιδερμίδα παρέχει γρηγορότερη επούλωση με μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας, και κατά συνέπεια μειώνει το ρίσκο της μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης σε όλους τους τύπους δέρματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται μετά τη θεραπεία Μη χειρουργικού Facelift με SECRET RF;

Θα συζητήσετε με τον ιατρό σχετικά με τους στόχους της θεραπείας σας, οι οποίοι θα καθορίσουν τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως εμφανή από την πρώτη συνεδρία.

Πότε έχουμε ορατά αποτελέσματα;

Το SECRET RF έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα συμβάλλοντας δραστικά στη μείωση των ρυτίδων και στην ανανέωση της επιδερμίδας, για μία πιο λεία, απαλή και εκλεπτυσμένη όψη.

Μικρός χρόνος αποθεραπείας

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σχετικά με το χρόνο αποθεραπείας. Ανάλογα τη θεραπεία και τον τύπο του δέρματος, η αποθεραπεία μπορεί να περιοριστεί έως και μία μόνο μέρα.

Θαυμάσια αποτελέσματα Μη χειρουργικού Facelift με SECRET RF

Κερδίστε χρόνια και νεανικότητα στο πρόσωπό σας. Δείτε τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει οι ιατροί με το SECRET.

Προηγμένη τεχνολογία

Ανάλογα την περίπτωση και τη θεραπεία, το SECRET μπορεί να δουλέψει με 2 τρόπους.

Κεφαλή MFR

 • Η πατενταρισμένη τεχνολογία Micro-needling Fractional Radiofrequency διεισδύει με σειριακή ροή τις μικροβελόνες, κάνοντας τη θεραπεία ακόμα περισσότερο ανεκτή.
 • Η σειριακή ροή επιτυγχάνει μία ομοιόμορφη διείσδυση με αποτέλεσμα να μειώνεται ο πόνος, αλλά και ο χρόνος επούλωσης. Το βάθος της ζώνης πήξης ελέγχεται με μεγάλη ακρίβεια.
 • Η ακριβής υποεπιδερμική διείσδυση της ενέργειας της ραδιοσυχνότητας (RF) εξαλείφει το ενδεχόμενο θερμικής βλάβης στην επιδερμίδα παρέχοντας στοχευμένες θεραπείες και συντομότερο χρόνο αποθεραπείας.

Το ρυθμιζόμενο βάθος διοχέτευσης της ενέργειας της ραδιοσυχνότητας (RF) επιτρέπει με ασφάλεια πολλαπλά περάσματα, αλλά και εφαρμογή σε ευαίσθητα σημεία. Η μικρο-αφαίρεση των ανωτέρων στοιβάδων της επιδερμίδας με την ελεγχόμενη κλασματική τεχνολογία έχει ως αποτέλεσμα την ανανέωση της επιδερμίδας με την ελάχιστα επεμβατική διοχέτευση της ραδιοσυχνότητας.

SECRET RF – ΜΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ FACELIFT4

Κεφαλή SRF

Η επιφανειακή μονοπολική ραδιοσυχνότητας (Superficial RF) στοχεύει στην επιφανειακή επιδερμική αφαίρεση και πήξη του ιστού, διοχετεύοντας την ελεγχόμενη θερμική ενέργεια στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος για να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο και να καταπολεμήσει την επιδερμική χαλάρωση.

Και οι 2 κεφαλές παρέχουν μία τρισδιάστατη ζώνη θεραπείας για την καλύτερη δυνατή αναζωογόνηση και καθολική σύσφιξη του δέρματος, με εγγυημένα και σχεδόν μόνιμα αποτελέσματα

 Τι λένε οι ασθενείς

Βλέπω την επιδερμίδα μου όλο και καλύτερη και όλες οι ατέλειες έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Επιπλέον, νιώθω ότι το δέρμα μου είναι σφριγηλό και νεανικό, όσο ποτέ άλλοτε!

Νιώθω το δέρμα μου περισσότερο φωτεινό, κάτι που μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση ακόμα και όταν δεν έχω βάλει make-up. Πολλοί μου λένε ότι η επιδερμίδα μου έχει μία βελούδινη υφή. Είμαι πολύ χαρούμενη και πιστεύω ότι ήταν εξαιρετική επιλογή να κάνω θεραπεία με το SECRET

Κλείστε Ραντεβού