Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Τι είναι το Sculptra®;

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

To Sculptra® είναι ένα βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό, γνωστό ως πολυ-L-γαλακτικό οξύ, που διεγείρει φυσικά τα κύτταρά σας, για να παράγουν κολλαγόνο, με τελικό αποτέλεσμα μια πολύ πιο νεανική και φυσική όψη. Το Sculptra® μας επιτρέπει να ανανεώνουμε πραγματικά την όψη σας, αποκαθιστώντας το φυσικό περίγραμμα του προσώπου και εξομαλύνοντας τις ρυτίδες, τις γραμμές και τις πτυχώσεις. Το Sculptra® αποκαθιστά την απώλεια όγκου, διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζει την υποκείμενη αιτία γήρανσης του προσώπου, που είναι η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου.
To Sculptra® χαρίζει πιο νεανική, φυσική όψη που διαρκεί περισσότερα από 2 χρόνια.

Συγκριτικά με το Botox® έχει τα εξής πλεονεκτήματα:
1. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, και όχι μόνο στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια.
2. Έχει πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα, καθώς δεν επεμβαίνει στους μυς του προσώπου και στην φυσική τους κίνηση, σε αντίθεση με το Botox® που «παγώνει» τους μυς.
3. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια, περίπου 24 μήνες, ενώ το Botox® μόλις 6 μήνες.
4. Γεμίζει φυσικά τις ρινοχειλικές αύλακες σε βάθος χρόνου, χωρίς να είναι αναγκαία η πρόσθετη εφαρμογή filler υαλουρονικού οξέος.
5. Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπείες όπως το Secret RF, για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο στην αναζωογόνηση όσο και στην επιδερμική σύσφιξη και ανόρθωση (lifting) του δέρματος του προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το σχετικό φυλλάδιο.

sculptra_bef_after1 sculptra_bef_after2 sculptra_before_after3

Κλείστε Ραντεβού