Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Dermaroller για μεσοθεραπεία με την τεχνική Micro-Needling

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Η μεσοθεραπεία με την τεχνική Micro-Needling είναι μία μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης του δέρματος, βασισμένη σε μία απλή επιστημονική προσέγγιση της αντιγήρανσης μέσω φυσικών διαδικασιών. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος, έχει ως στόχο την ενεργοποίηση της διαδικασίας φυσικής ανάπλασης του δέρματος και τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Η τεχνική Micro-Needling βελτιώνει σημαντικά τη διαδερμική διαπερατότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να αυξάνεται δραστικά η διείσδυση και απορρόφηση των ενεργών συστατικών – όπως υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βλαστοκύτταρα, νουκλεοτίδια, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες – κατά την τοπική εφαρμογή τους στο δέρμα.

Τεχνική Micro-Needling

H μέθοδος Micro-Needling πραγματοποιείται με τη χρήση του ιατρικού Dermaroller, μιας ειδικά διαμορφωμένης ατομικής συσκευής, η οποία είναι αποστειρωμένη κάθε φορά που χρησιμοποιείται, και η οποία προκαλεί πολαπλούς μικροσκοπικούς τραυματισμούς στα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Οι μικροτραυματισμοί που προκαλούνται έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση αιμοπεταλίων, τα οποία με τη σειρά τους απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες PDGF, που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και λόγω της δημιουργίας πολλών μικρών διόδων στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος, εφαρμόζουμε στο δέρμα τα ειδικά διαλύμματα TIGHT ή REFRESH της MD Skin Solutions, τα οποία περιέχουν χρήσιμα ενεργά συστατικά – τα οποία διεισδύουν πλέον αποτελεσματικότερα. Η τοπική εφαρμογή των ενεργών αυτών συστατικών έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος καθώς και τη διατήρηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης σε αυξημένα επίπεδα.

Η μεσοθεραπεία με την τεχνική Micro-Needling:

  • Απαλύνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Αυξάνει το πάχος της επιδερμίδα και την ελαστικότητα του δέρματος

Πλεονεκτήματα της τεχνικής με τη χρήση του Dermaroller:

  • Διεγείρει τις φυσικές λειτουργίες ανάπλασης
  • Δεν αφαιρεί την ανώτερη στοιβάδα της υγιούς επιδερμίδας
  • Μπορεί να εφαρμοσθεί σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα (για ραγάδες)
  • Δεν προκαλεί φωτο-ευαισθησία στο δέρμα
  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος – ακόμη και για λεπτό δέρμα

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται θα εξαρτηθεί από τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος του κάθε ατόμου καθώς και από τις προσδοκίες του. Συνήθως συνίσταται ένας κύκλος 5 – 8 συνεδριών, ανάλογα με το βαθμό βελτιώσης που απαιτείται σε κάθε περίπτωση.

Η μέθοδος Micro-Needling μπορεί να επαναλαμβάνεται με ασφάλεια σε τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Για την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πρωτοκόλλου, μπορεί να εφαρμοστούν μετά την εφαρμογή του dermaroller οι ραδιοσυνότητες (RF) με το επαναστατικό Triactive+ για το πρόσωπο και το λαιμό.

Κλείστε Ραντεβού