Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Αισθητική Χειρουργική – Άντρας & Γυναίκα

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση με Laser

Η Laser λιπόλυση με το τελευταίας τεχνολογίας τρίτης γενιάς Smartlipo Triplex είναι η νέα επαναστατική θεραπεία εναλλακτική της λιποαναρρόφησης.

Facelift Smartlifting

SmartLifting facelift

Η νέα επαναστατική τεχνική facelift SmartLifting™ είναι το ανώδυνο και αναίμακτο facelift με τις λιγότερες πιθανές επιπλοκές από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών που θέλουν να δείχνουν νεώτεροι και επιθυμούν τη λύση ενός ελάχιστα επεμβατικού facelift.

Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική

Πρόκειται για μια αισθητική ή επανορθωτική επέμβαση που αφορά το σχήμα της μύτης. Η ρινοπλαστική μπορεί να διορθώσει πολλές σοβαρές δυσμορφίες είτε είναι εκ γενετής είτε προέρχονται από τραυματισμό ή από προηγούμενες επεμβάσεις.

Ωτοπλαστική

Πρόκειται για μια αισθητική επέμβαση που διορθώνει τα αφεστώτα ώτα, δηλ. τα πεταχτά αυτιά που προέχουν, δηλαδή βρίσκονται σε απόσταση από το κρανίο. Τα πεταχτά αυτιά είναι η πιο συχνή -εκ γενετής- δυσμορφία στη περιοχή του προσώπου.

LASER βλεφαροπλαστική SmartEyes

LASER βλεφαροπλαστική SmartEyes

Η θεραπεία SmartLipo™ Laser Blepharoplasty, η οποία ονομάζεται “SmartEyes”, είναι μία τεχνική εναλλακτική της χειρουργικής βλεφαροπλαστικής με εντυπωσιακά άμεσα αποτελέσματα και πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας.

Κλείστε Ραντεβού