Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2310865415 - 2312203022
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

SMARTLIPO SOLUTIONS

Το Smart Lipo Solutions Medispa σχεδιάστηκε και οργανώθηκε για τις ανάγκες των σύγχρονων θεραπειών της Ιατρικής Αισθητικής που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης της γυναίκας και την ευεξία γενικότερα σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο ενός ιατρικού spa (medical spa). Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου μας είναι ο Δρ. Δήμος Ψηφίδης, πρωτοπόρος Χειρουργός στην πιο σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη εναλλακτική της λιποαναρρόφησης θεραπεία Smartlipo Laser Λιπόλυση, την οποία εφαρμόζει με επιτυχία από το 2007 στο Λονδίνο, έχοντας τη μεγαλύτερη εμπειρία και εξειδίκευση στον ελλαδικό χώρο.

Η ομάδα μας

Το Smart Lipo Solutions MediSpa σχεδιάστηκε και οργανώθηκε για τις ανάγκες των σύγχρονων θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής, που έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμφάνισης της γυναίκας και του άντρα και την ευεξία γενικότερα σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο ενός ιατρικού spa (medical spa).

Το Πολυδύναμο Κέντρο μας είναι εξειδικευμένο στις πιο σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής, οι οποίες βασίζονται στις βιολογικές φυσιολογικές αντιδράσεις των ιστών του σώματος στην επίδραση των νέων τεχνολογιών, όπως του LASER, των ραδιοσυχνοτήτων, των υπερήχων ή και του συνδυασμού τους. Στον εξοπλισμό μας ανήκουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας γνωστών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών οίκων. Για όλες τις θεραπείες των παραπάνω μηχανημάτων, οι οποίες είναι εγκεκριμένες από το FDA της Αμερικής, ακολουθούμε ιατρικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα και αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν ασθενείς, στοχεύοντας σε μία ειλικρινή και μακρόχρονη σχέση και συνεργασία.

Ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Smart Lipo Solutions είναι o Δρ. Δήμος Ψηφίδης, ειδικός Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου με εξειδίκευση και ενδιαφέρον στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και με μεταπτυχιακές σπουδές και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην Αισθητική Ιατρική και στη LASER Αισθητική Χειρουργική στο Λονδίνο και στη Βαρκελώνη (2004-2009).

Μάνατζερ και υπεύθυνη για την τεχνική PRP (αυξητικοί παράγοντες αίματος) είναι η κα Μαγδαληνή Κοψιδά, Βιολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το κέντρο μας είναι πρωτοπόρο στην έρευνα σχετικά με τη χρήση των PRP στην Αισθητική Ιατρική σε συνεργασία με την Ιατρική του ΑΠΘ και ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ τα πρωτόκολλα της έρευνάς μας ήδη εφαρμόζονται από ιδιώτες ιατρούς.

Στο επιστημονικό προσωπικό μας ανήκει και η ιατρός κα Μαρία Παυλίδου, υπεύθυνη των θεραπειών Αισθητικής Ιατρικής και της LASER αποτρίχωσης και οι αισθητικοί Ασπασία Καρύπογλου και Δανάη Τίτη του ΤΕΙΘ Αισθητικής, υπεύθυνες των υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας. Τη διαιτητική υποστήριξη και παρακολούθηση των ασθενών αναλαμβάνει η Ιωάννα Κράνου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με ειδίκευση στο μεταβολισμό και στην απώλεια βάρους (BSc, ΜSc Πανεπ. Αμπερντίν Μ.Βρετανίας).

Για δερματολογικά θέματα ή τυχόν προβλήματα, συνεργάτης μας είναι ο Δρ. Κώστας Καλοκασίδης, Δερματολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Δερματολογικής Κλινικής ΑΠΘ του Γ.Ν.Παπαγεωργίου.

Ο ιατρός Δρ. Δήμος Ψηφίδης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που άρχισε να εφαρμόζει τη θεραπεία Smartlipo Laser Lipolisi στο Λονδίνο από τις αρχές του 2007, ενώ ήταν από τους πρώτους πέντε ιατρούς στη Μ.Βρετανία που άρχισε να την εφαρμόζει, έχοντας την επίσημη πιστοποίηση εκπαίδευσης στη θεραπεία smartlipo.

Εκτός από την εργασία του ως ειδικευόμενος Χειρουργός σε νοσοκομεία του NHS στη Μ.Βρετανία, ο ιατρός Δ. Ψηφίδης εργάστηκε ως Medical Director σε γνωστές κλινικές του Λονδίνου, όπως είναι η Ultralase Laser Clinic, το Beyond Spa at Harvey Nichols, το EF Medispa (πρωτοπόρο στη θεραπεία Smartlipo στο Λονδίνο), ενώ ήταν o Αισθητικός Χειρουργός – υπεύθυνος και για τη θεραπεία Smartlipo – στην κλινική της διάσημης Dr Rita Rakus στο Λονδίνο από το 2007 ως και τις αρχές του 2010.

Το Νοέμβριο του 2007 ήταν ο πρώτος ιατρός στη Μ.Βρετανία που έκανε live τη θεραπεία Smartlipo στο Channel 4 της βρετανικής τηλεόρασης στην κλινική Dr Rita Rakus. Στο Λονδίνο θεωρείται από τους πιο έμπειρους ιατρούς στη συγκεκριμένη θεραπεία, καθώς είχε περισσότερες από 500 εφαρμογές smartlipo σε διάστημα 3 ετών (2007-2010) έχοντας εκπαιδεύσει και άλλους ιατρούς πάνω στη συγκεκριμένη θεραπεία.

Μερικά στοιχεία από το βιογραφικό του:

  • Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Ωτορινολαρυγγολόγος με εξειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου και στη LASER Αισθητική Χειρουργική (Λονδίνο, 2004-2008).
  • Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2009) στην οποία και σπούδασε από το πρώτο έτος Ιατρικής (1994-2000).
  • Μετεκπαιδευθείς στην Αισθητική Ιατρική (Βαρκελώνη, 2005).
  • Μέλος του BACD (British Association of Cosmetic Doctors) από το 2006 και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (EAFPS).
  • Επίσημη πιστοποίηση στις θεραπείες Smartlipo, Fraxel, Botox Cosmetic (Allergan), Restylane (advanced certification), Radiesse, Silhouette Soft, etc.
  • Επιστημονικός Διευθυντής του Smart Lipo Solutions Medispa (από το 2012) και συνεργάτης των κλινικών «Κυανούς Σταυρός» και «Γενική Κλινική» του ομίλου Euromedica για τα χειρουργικά περιστατικά.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε μας

Δημος Ψηφιδης

Χειρουργος Κεφαλης & Τραχηλου

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΟΨΙΔΑ

Μανατζερ και υπευθυνη PRP

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΛΑ

Υπευθυνη επικοινωνιας, δημοσιες σχεσεις, και πωλησεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα επιθυμούσατε ενημέρωση;

We'll Call You back
Κλείστε Ραντεβού