Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Σώμα – Γυναίκες

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση

Η ανάπτυξη των λιποκυττάρων, σε αριθμό και όγκο, στο σώμα έχει προκαθοριστεί από την στιγμή της γέννησής μας και διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στις περιοχές όπου συσσωρεύεται το λίπος και δημιουργείται αυτό που αποκαλούμε τοπικό πάχος, συνίσταται από τους ειδικούς η λιποαναρρόφηση, η οποία χωρίζεται σε διάφορα είδη εξυπηρετώντας τις ποικίλες ανάγκες του κάθε σώματος.

SmartLipo Laser Λιπόλυση

Η λέιζερ λιπόλυση (laserlipolisi) με την τεχνική Smartlipo είναι μια νέα ασφαλής επαναστατική ελάχιστα έως καθόλου επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που αντιστέκεται στην άσκηση και στη δίαιτα και έχει μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.

Cellulaze Laser θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Η θεραπεία Cellulaze αποτελεί μια νέα επαναστατική ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, με αισθητικό αποτέλεσμα διάρκειας περισσότερων των τριών ετών, σύμφωνα με τις τελευταίες κλινικές μελέτες. Είναι εγκεκριμένη από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ και εφαρμόζεται με επιτυχία στην Αμερική και στην Αγγλία από το 2012, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη σοβαρή κυτταρίτιδα (τύπου 3 ή 4), αυτήν δηλ. που ευθύνεται για την εικόνα της “φλούδας του πορτοκαλιού” στο δέρμα.

Secret RF – Μη χειρουργικό facelift

Το μοναδικό επαναστατικό σύστημα SECRET RF προσφέρει πολλαπλές επιλογές θεραπειών με θαυμάσια αποτελέσματα.

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση LIPOFREEZE αποτελεί κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη ιατρική μέθοδο λιπογλυπτικής, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί, οι έξω μηροί (ψωμάκια) και το εσωτερικό των μηρών, που αντιστέκονται στη δίαιτα και στην άσκηση.

Θεραπεία κυτταρίτιδας-σύσφιξη με την τριπλή τεχνολογία του Triactive+

Τώρα υπάρχει οριστική λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Ο συνδυασμός των τριών νέων τεχνολογιών Laser, υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων βρίσκει εφαρμογή σε ένα μηχάνημα, το νέο Triactive+.

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα – τοπικό πάχος

Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά μικροενέσεων ενδοδερμικά. Οι ενέσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα που ενίονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα. Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το γάλλο Michel Pistor και έκτοτε εμφανίζονται πολλές παραλλαγές στην τεχνική αλλά και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Σύσφιξη – ανόρθωση γλουτών

Δεν είναι λίγες οι φορές που στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και δε μας αρέσουν οι αλλαγές που βλέπουμε στο σώμα μας στην περιοχή των γλουτών, οι οποιες γίνονται πιο έντονες με την πάροδο της ηλικίας μας.

Lipomassage για την κυτταρίτιδα

Ο όρος Endermologie®, είναι καταχωρημένο σήμα της LPG Systems και εισήχθη ως μια υποδόρια θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

LASER αποτρίχωση

Στο Κέντρο μας λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα Laser Αποτρίχωσης, όπου παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γυναίκες και άνδρες, για αισθητικούς και θεραπευτικούς λόγους.

Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Laser Smartlipo

Οι ασθενείς που πάσχουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία, υγραίνουν τα ρούχα τους μέσα σε μερικά μόλις λεπτά με αποτέλεσμα να χρειάζονται να τ’ αλλάζουν συχνά, γεγονός ιδιαίτερα ενοχλητικό, που τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus

Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus™ επιτυγχάνεται με τη χρήση διοδικών laser χαμηλής ενέργειας (cold-laser), τα οποία εφαρμόζονται στις προβληματικές περιοχές και καταστρέφουν αποτελεσματικά το λιπώδη ιστό (το επιφανειακό λίπος της κυτταρίτιδας και το εν τω βάθει, ανάλογα με την περίπτωση)

Θεραπεία ραγάδων με συνδυασμό δύο τεχνολογιών

Οι ραγάδες είναι, δυστυχώς, μια πραγματικότητα σχεδόν για κάθε άνθρωπο. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα – την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή μετά την απώλεια βάρους – εμφανίζονται αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές.

Κλείστε Ραντεβού