Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Σύσφιξη – ανόρθωση γλουτών

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Δεν είναι λίγες οι φορές που στεκόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και δε μας αρέσουν οι αλλαγές που βλέπουμε στο σώμα μας στην περιοχή των γλουτών, οι οποιες γίνονται πιο έντονες με την πάροδο της ηλικίας μας. Αυτό οφείλεται τόσο στη χαλάρωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματός μας, όσο και στην αδυναμία της παραγωγής νέων λόγω της ηλικίας μας.

Την αδυναμία αυτή καλύπτει η τριπλή δράση του νέου Triactive+ σε συνδυασμό είτε με Smartlipo είτε με τη μέθοδο LPG endermologie. Στο Κέντρο Smart Lipo Solutions εφαρμόζουμε νέα πρωτόκολλα συνδυασμού των καινοτόμων αυτών θεραπειών που με λίγες μόνο συνεδρίες έχουν άμεσο αποτέλεσμα στη σύσφιξη και την ανόρθωση των γλουτών με σύγχρονη εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδιά της. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη βιολογική δερμοδυναμική μέθοδο ενεργοποίησης του συνδετικού ιστού για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Οι συνδυαστικές συνεδρίες διαρκούν 1 με 1,5 ώρα και είναι εβδομαδιαίες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και θα αισθανθείτε τη σύσφιξη στην περιοχή των γλουτών αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας!

Ωστόσο για να επιτευχθεί η ανόρθωση γλουτών απαιτούνται τουλάχιστον 4 συνδυαστικές συνεδρίες, ενώ το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται ένα με δύο μήνες μετά την τελευταία συνεδρία και διαρκεί περίπου ένα χρόνο (εκτός και αν έχει προηγηθεί smartlipo, οπότε το αποτέλεσμα είναι μόνιμο).

Δείτε δύο παραδείγματα σύσφιξης-ανόρθωσης γλουτών στις παρακάτω φωτογραφίες:

σύσφιξη γλουτών και ανόρθωση γλουτών 2

Στην παραπάνω ασθενή έγινε smartlipo laser λιπόλυση στην περιοχή των έξω μηρών (ψωμάκια) και μπανάνα (κάτω από τους γλουτούς), καθώς και στους έσω μηρούς (δείτε το ΠΡΙΝ στην παρακάτω φωτογραφία). Στη μέτρηση των πόντων (δύο εβδομάδες μετά την εφαρμογή) είχε χάσει 8 πόντους σε κάθε μηρό. Στην τρίτη εβδομάδα ξεκίνησε συνεδρίεςTriactive+ με συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και laser λεμφικού μασάζ και μετά από 3 εφαρμογές επιτεύχθηκε σημαντική σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών, που μαζί με τη μόνιμη μείωση πόντων που απέφερε το smartlipo είχε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα (η δεύτερη φωτογραφία δεξιά από τις παραπάνω είναι στις 5 συνολικά εβδομάδες μετά το συνδυασμό Smartlipo και Triactive+, ενώ η πρώτη αριστερά είναι πριν τα Triactive+).

Η παρακάτω φωτογραφία είναι της ίδιας ασθενούς πριν – μετά το smartlipo στις περιοχές έξω, έσω μηροί και μπανάνα:

 

before_after_smartlipo

Παρακάτω είναι μία άλλη περίπτωση σύσφιξης – ανόρθωσης γλουτών με συνδυασμό Smartlipo και Triactive+:

 

sisfiksi-smartlipo-triactive

Κλείστε Ραντεβού