Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Θεραπεία για ραγάδες με συνδυασμό δύο τεχνολογιών

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Οι ραγάδες είναι, δυστυχώς, μια πραγματικότητα σχεδόν για κάθε γυναίκα. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα – την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή μετά την απώλεια βάρους – εμφανίζονται αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές.

Ποια θεραπεία για ραγάδες ακολουθείται;

Η μη επεμβατική θεραπεία για τις ραγάδες που παρέχουμε στην κλινική μας και απαιτεί λίγες μόνο συνεδρίες, μπορεί να σας χαρίσει  την καθαρή, λεία και απαλή στην αφή επιδερμίδα στην περιοχή που υπήρχαν οι ραγάδες.

Πρόκειται για συνδυασμό δύο ουσιαστικά θεραπειών, του Secret RF  που χρησιμοποιεί κλασματική ραδιοσυχνότητα με μικροβελόνες και του Fraxel Laser,  που χρησιμοποιεί μικροδέσμες laser (κλασματικό laser).  Οι δύο αυτές θεραπείες έχουν ένδειξη για κάθε τύπο δέρματος, είναι εγκεκριμένες από τον οργανισμό FDA της Αμερικής και παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Ο συνδυασμός των δύο τεχνολογιών είναι ο ιδανικός για να διασπάσει τις ραγάδες και να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό παραγωγής νέου κολλαγόνου αντικαθιστώντας τις κατεστραμμένες στιβάδες του δέρματος. Η παραγωγή νέου κολλαγόνου βελτιώνει δραματικά την όψη της επιδερμίδας και απαλύνει τις ραγάδες μετά από κάθε συνεδρία, μέχρι την σχεδόν εξάλειψή τους.

Αυτό ισχύει τόσο για τις πρόσφατες ραγάδες (ερυθρές) , αλλά και για αυτές που έχουν εμφανιστεί πριν από χρόνια (λευκές).

Πόσο διαρκεί η θεραπεία για ραγάδες;

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και συνήθως είναι 20’-60’. Ανάλογα με την κατάσταση των ραγάδων και την διάμετρό τους, ο ιατρός μπορεί να σας προτείνει μία συνεδρία ή μια σειρά διαδοχικών συνεδριών, για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνήθως απαιτούνται 3-4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα και το σχήμα θεραπείας (συνδυαστικά Secret RF με Fraxel Laser) που θα επιλέξει ο ιατρός.

Ποια διαδικασία απαιτείται;

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, καθώς εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα πριν την εφαρμογή. Οι περισσότεροι αισθάνονται μικρά τσιμπήματα κατά τη διάρκεια της θεραπείας και αμέσως μετά μία αίσθηση θερμότητας που διαρκεί λίγες ώρες. Στην περιοχή των ραγάδων θα υπάρχει μία ερυθρότητα που μπορεί να διαρκέσει περίπου μία μέρα, ενώ θα υπάρχει τοπικό οίδημα και αλλαγή του χρώματος των ραγάδων. Στη συνέχεια θα χρειαστεί η φροντίδα της επιδερμίδας με μία αναπλαστική κρέμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού μας.

Την ίδια μέρα της θεραπείας σας μπορείτε να επανέλθετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αποφεύγοντας την έκθεση στον ήλιο και  το πολύ ζεστό ντουζ τη μέρα εκείνη, ενώ θα πρέπει και να μην κάνετε solarium για όσο διαρκεί η θεραπεία σας.

Κλείστε Ραντεβού