Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Πρόσωπο – Γυναίκες

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υπερήχους Skin Cell Tronic

Η μοντέρνα τεχνολογία αντιγήρανσης απέκτησε έναν νέο παίκτη: Το καινοτόμο σύστημα Skin Cell Tronic.
Ο στόχος του είναι να μειώσει και να απαλύνει τα σημάδια του χρόνου ανώδυνα και ταυτόχρονα αποτελεσματικά.

Secret RF – Μη χειρουργικό facelift

Το μοναδικό επαναστατικό σύστημα SECRET RF προσφέρει πολλαπλές επιλογές θεραπειών με θαυμάσια αποτελέσματα.

TriActive+ για το πρόσωπο και το λαιμό

Η θεραπεία με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα TriActive+ είναι αποδεδειγμένα μία ασφαλής κλινική μέθοδος η οποία ενισχύει και βελτιώνει, το περίγραμμα, τον τόνο και την υφή του δέρματος, μέσω της ενεργοποίησης της γένεσης κολλαγόνου.

Μεσοθεραπεία με Dermaroller για αναζωογόνηση προσώπου – λαιμού

Για τη μεσοθεραπεία προσώπου – λαιμού χρησιμοποιούμε ιατρικό Dermaroller με το οποίο κάνουμε πολλαπλές διαπεράσεις στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού ή και του ντεκολτέ, με τη σύγχρονη επάλειψη του διαλύματος της μεσοθεραπείας.

Endermolift by Endermologie για αντιγήρανση – σύσφιξη

Το Endermolift στο πρόσωπο αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής της θεραπείας Endermologie (λιπομασάζ) στο σώμα. Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG, αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια γήρανσης.

Βιολογικό Peeling προσώπου

Peeling προσώπου με βιολογικά προϊόντα (organic) για την απολέπιση της επιδερμίδας και ανανέωση του δέρματος του προσώπου.

Fraxel™ Laser ανάπλαση για το πρόσωπο

Το Fraxel Laser αποτελεί το Gold Standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης στην αναδόμηση και ανάπλαση της επιδερμίδας με εξαιρετικά αποτελέσματα στην ταχεία διόρθωση ουλών ακμής, μετεγχειρητικών ουλών και πολλών άλλων ατελειών.

Βοτουλινική τοξίνη (Botox)

Η λειτουργία της βοτουλινικής τοξίνης (BOTOX®) συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μιμικών μυών του προσώπου που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Στην περίπτωση που οι ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί (στατικές ρυτίδες), η δράση του Botox®, που δεν επιτρέπει την κίνηση των μυών, οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Ενέσιμα εμφυτεύματα – fillers

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί με τη μορφή ενέσιμων ενδοδερμικών εμφυτευμάτων σε όλο το πρόσωπο και στα σημεία που εντοπίζονται ρυτίδες ή βαθιές πτυχώσεις (αυλακώσεις) του δέρματος. Επίσης έχουν θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση του όγκου των χειλιών, και του τονισμού του περιγράμματός τους αλλά και στον τονισμό και αύξηση του όγκου των ζυγωματικών.

PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία

Εντυπωσιακή αναγέννησης του δέρματος μέσω έγχυσης αυξητικών παραγόντων.

Dermaroller για μεσοθεραπεία με την τεχνική Micro-Needling

Η μεσοθεραπεία με την τεχνική Micro-Needling είναι μία μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης του δέρματος, βασισμένη σε μία απλή επιστημονική προσέγγιση της αντιγήρανσης μέσω φυσικών διαδικασιών.

Thread-Lifting με νήματα Silhouette Soft®

Η μέθοδος Silhouette Soft αποτελεί ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, μια καινοτόμο μέθοδο η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασικό χειρουργικό Lifting, αναστέλλοντας παράλληλα και τις αντίστοιχες επιπλοκές του.

Τι είναι το Sculptra®;

To Sculptra® είναι ένα βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό, γνωστό ως πολυ-L-γαλακτικό οξύ, που διεγείρει φυσικά τα κύτταρά σας, για να παράγουν κολλαγόνο, με τελικό αποτέλεσμα μια πολύ πιο νεανική και φυσική όψη.

Facelift Smartlifting

SmartLifting facelift

Η νέα επαναστατική τεχνική facelift SmartLifting™ είναι το ανώδυνο και αναίμακτο facelift με τις λιγότερες πιθανές επιπλοκές από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών που θέλουν να δείχνουν νεώτεροι και επιθυμούν τη λύση ενός ελάχιστα επεμβατικού facelift.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA 3HA SOTHYS

Εντατικό πρόγραμμα ενυδάτωσης προσώπου με επαγγελματικά καλλυντικά προιόντα που συνδυάζουν τη δράση του υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους μαζί με το εκχύλισμα Boletus 1055, για ένα πραγματικό «λουτρό» υγρασίας και ευεξίας. Η μεθοδολογία μασσάζ DIGIESTHETIQUE κατά την εφαρμογή της περιποίησης και οι εξαιρετικά ευχάριστες υφές των προιόντων εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση.Η περιποίηση διαρκεί 1 ώρα και 15’ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας, κάθε ηλικίας, για γυναίκες και άνδρες.

Κλείστε Ραντεβού