Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Βοτουλινική τοξίνη (Botox)

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Η λειτουργία της βοτουλινικής τοξίνης (BOTOX®) συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μιμικών μυών του προσώπου που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Στην περίπτωση που οι ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί (στατικές ρυτίδες), η δράση του Botox®, που δεν επιτρέπει την κίνηση των μυών, οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

Η θεραπεία με Botox® (μπότοξ) είναι από τις πιο ανώδυνες θεραπείες. Ο εξειδικευμένος ιατρός κάνει μια σειρά τοπικών εγχύσεων με πολύ λεπτή βελόνα 30G. Δεν προκαλείται καθόλου πόνος παρά μόνο μια στιγμιαία ενόχληση στα σημεία που γίνονται οι ενέσεις και διαρκούν πολύ λίγο (μόλις 5-10 λεπτά). Η ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποιείται καθώς και τα ακριβή σημεία στα οποία γίνεται η θεραπεία botox, εξατομικεύονται από τον ιατρό μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η βοτουλινική τοξίνη (BOTOX®) αποτελεί τον καλύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπο. Η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης στην Ιατρική ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια με την εφαρμογή της στην Οφθαλμολογία και πιο συγκεκριμένα για τη λύση του βλεφαρόσπασμου. Σήμερα εφαρμόζεται σε πολλές ειδικότητες, όπως στην Ωτορινολαρυγγολογία, στη Νευρολογία, κτλ. Μετά από εκατομμύρια θεραπείες διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια που έχει και έτσι τα τελευταία 20 χρόνια εφαρμόζεται με επιτυχία στην αισθητική του προσώπου, ως εγκεκριμένη θεραπεία από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για κοσμητικούς λόγους (BOTOX® Cosmetic). Η θεραπεία του botox γίνεται στο γραφείο, διαρκεί λίγα μόνο λεπτά, είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Τα αποτελέσματα της θεραπείας του botox φαίνονται μετά από 5-10 μέρες και διαρκούν 4-6 περίπου μήνες. Η διάρκειά του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ποσότητα που ενίεται, η ανατομική περιοχή, η ανθεκτικότητα των μυών, η ηλικία και το φύλο.

Στο Smart Lipo Solutions Medispa o συνεργάτης μας Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου Δρ. Δήμος Ψηφίδης εφαρμόζει το original BOTOX® της εταιρείας Allergan (www.botoxcosmetic.com) από το 2005 στο Λονδίνο και έχει εμπειρία από χιλιάδες περιστατικά, ενώ το συνδυάζει με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ή με τα εμφυτεύματα Radiesse για την επίτευξη ενός πολύ καλού αποτελέσματος στην Αισθητική Ιατρική του προσώπου.

μποτοξ

Κλείστε Ραντεβού