Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα – τοπικό πάχος

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Η Μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά μικροενέσεων ενδοδερμικά. Οι ενέσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα που ενίονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα. Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το γάλλο Michel Pistor και έκτοτε εμφανίζονται πολλές παραλλαγές στην τεχνική αλλά και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Πόσα είδη μεσοθεραπείας υπάρχουν;

Για το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε δύο είδη μεσοθεραπείας. Η πρώτη είναι αυτή που περιέχει φωσφατιδυλχολίνη και καφεϊνη και άλλα αμινοξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες που έχουν ένδειξη για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, καθώς έχουν ισχυρή λιπολυτική δράση. Η μεσοθεραπεία αυτή γίνεται κάθε 10-15 μέρες. Η δεύτερη περιέχει L-carnitine και μικρό ποσοστό φωσφατιδυλχολίνης (5%) και μπορεί να γίνει κάθε εβδομάδα, ενώ έχει ένδειξη και για τα άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική καθώς δεν περιέχει καφεϊνη.

Και οι δύο μεσοθεραπείες αυτές είναι επώνυμες και πιστοποιημένες από το FDA της Αμερικής και έχουν ευρωπαικά διπλώματα (CE mark). Η πρώτη είναι το διάλυμα Celluform της ιταλικής εταιρείας Promoitalia ενώ η δεύτερη είναι το διάλυμα SLIM της εταιρείας MD Skin Solutions.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και ποια είναι η διαδικασία;

Στην περίπτωση της θεραπείας για κυτταρίτιδα μόνο απαιτείται μία συνεδρία εφαρμογής των μικροενέσεων κάθε εβδομάδα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση για τοπικό πάχος όπου απαιτείται λιπόλυση σε συγκεκριμένα σημεία, οι συνεδρίες γίνονται κάθε δύο εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση διαφέρει τόσο το ποσό του υλικού που χρησιμοποιείται, τόσο και το μήκος της βελόνας, καθώς στην περίπτωση της λιπόλυσης οι ενέσεις γίνονται υποδερμικώς.

Το διάλυμα που εγχύεται ενδοδερμικώς (στην περίπτωση της κυτταρίτιδας) ή υποδορίως (για το τοπικό πάχος) περιλαμβάνει την γνωστή λιπολυτική ουσία φωσφατιδυλχολίνη, την καφείνη και αλλες λιπολυτικές ουσίες, (π.χ. παπαίνη), καθώς και αμινοξέα και αντιοξειδωτικά, όπως το ασκορβικό οξύ.

Στο κέντρο μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε συνδυαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν τόσο τη μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή μη), όσο και τη θεραπεία LPG endermologie, αλλά και τις συνεδρίες Triactive+, ανάλογα με τον τύπο της κυτταρίτιδας, τη σοβαρότητα και την έκτασή της, με σκοπό το βέλτιστο και μόνιμο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, λαμβάνοντας υπόψη και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Κλείστε Ραντεβού