Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Η μη επεμβατική Laser λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus™ επιτυγχάνεται με τη χρήση διοδικών laser χαμηλής ενέργειας (cold-laser), τα οποία εφαρμόζονται στις προβληματικές περιοχές και καταστρέφουν αποτελεσματικά το λιπώδη ιστό (το επιφανειακό λίπος της κυτταρίτιδας και το εν τω βάθει, ανάλογα με την περίπτωση) ενώ δεν επηρεάζουν τους υποκείμενους ιστούς! Μάλιστα, η θερμότητα που εκλύεται διοχετεύεται με ασφάλεια και στο δέρμα προκαλώντας ταυτόχρονα και σύσφιξη με τη διαδικασία της κολαγονογέννεσης.

Πώς επιτυγχάνεται η λιπόλυση με το σύστημα Lipolaser plus™ ;

Το Lipolaser plus™ ελευθερώνει στις προβληματικές περιοχές χαμηλά επίπεδα ενέργειας, δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα. Αυτό διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία περνούν μέσα από κανάλια των κυτταρικών μεμβρανών. Εν συνεχεία, μεταφέρονται σε ιστούς του σώματος για την παραγωγή ενέργειας. Αν μάλιστα συνδυαστεί με άσκηση διασφαλίζεται μεταβολικά η καταστροφή των ελεύθερων λιπαρών οξέων, ενώ όταν συνδυαστεί με λεμφικά μασάζ, διασφαλίζεται η αποβολή τους μέσω των φυσικών μηχανισμών. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν το σώμα θέλει να χρησιμοποιήσει τις αποθήκες ενέργειας. Έτσι λοιπόν, το  lipolaser plus διεγείρει μια απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει ιστούς όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία ή τα περιφερικά νεύρα.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για τη λιπόλυση;

Συνίσταται μια σειρά 8 συνεδριών σε 4 εβδομάδες, δηλαδή 2 θεραπείες την εβδομάδα.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί η λιπόλυση;

Το Lipolaser plus™μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Με την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής του λέιζερ στοχεύουμε σε οποιαδήποτε περιοχή, μικρή ή μεγάλη, όπως οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια. Κι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Lipolaser plus έναντι της δίαιτας ή της άσκησης, οι οποίες μπορούν να μειώσουν το λίπος συνολικά από το σώμα αλλά όχι από κάθε περιοχή ανεξάρτητα. Το LipoLaser plus™ είναι αυτή τη στιγμή το μόνο σύστημα παγκοσμίως που διαθέτει 10 pads εφαρμογής και επιτρέπει την εφαρμογή σε 2-4 σημεία ταυτόχρονα με 80 κεφαλές laser.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής Lipolaser;

Τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη σωματική διάπλαση. Επιτυγχάνεται μείωση πόντων από 2,5 εκ. έως 15 εκ.

Το Lipolaser plus™ όπως αποδεικνύουν οι κλινικές  έρευνες, είναι πολύ δραστικό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με άσκηση και διατροφή, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η θεραπεία με το Lipolaser plus™ είναι ιδιαίτερα άνετη και η μόνη αίσθηση που αισθάνεστε από τα pads εφαρμογής είναι  λίγη ζέστη. Η σωματική άσκηση συνιστάται να γίνει μέσα σε ένα 24ωρο από τη στιγμή της θεραπείας ώστε το απελευθερωμένο λίπος να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια.

Πόσο θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα του Lipolaser plus;

Όσο το βάρος παραμένει σταθερό, και ακολουθείται πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και σωματικής άσκησης,  δεν απαιτούνται θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκυνται η θεραπεία;

  1. Σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες
  2. Σε άτομα με ιστορικό καρκίνο του δέρματος
  3. Σε άτομα με βηματοδότη
  4. Σε πολύ μαυρισμένο δέρμα μετά από solarium ή ηλιοθεραπεία

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζεται ιδανικά η λιπόλυση;

Το λεμφικό μασάζ που γίνεται μηχανικά με το LPG Cellu M6 με την τεχνική endermologie έχει ένδειξη αμέσως μετά την εφαρμογή του Lipolaser plus και βοηθά στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αποβολή των κατεστραμμένων λιποκυττάρων μέσω της λέμφου και μέσω φυσικών μηχανισμών του οργανισμού.

 

λιπόλυση

λιπόλυση 1

Κλείστε Ραντεβού