Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Κρυολιπόλυση

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Η κρυολιπόλυση αποτελεί κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη ιατρική μέθοδο λιπογλυπτικής, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί, οι έξω μηροί (ψωμάκια) και το εσωτερικό των μηρών, που αντιστέκονται στη δίαιτα και στην άσκηση.

Η μέθοδος είναι σχετικά νέα, καθώς παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ το 2012 και από τότε είχε αύξηση των εφαρμογών της κατά 830% σε 2 μόλις χρόνια! Σε πρόσφατη μελέτη, που ανακοινώθηκε από την American Society for Aesthetic Plastic Surgery, αναφέρεται ότι με το σωστό σχεδιασμό θεραπειών, την ορθή εφαρμογή και με μία ή δύο επαναλήψεις τα αποτελέσματα της είναι συγκρίσιμα με αυτά της επεμβατικής λιποαναρρόφησης.

Το λίπος ψύχεται και καταστέφεται μόνιμα

Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Αρχικά επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στην ειδική “δαγκάνα” του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη ψυκτική δράση. Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης αναρροφά το δέρμα με το υποδόριο λίπος και σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων, ενώ τα κύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα. Αυτό οφείλεται στην διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων απέναντι σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων του και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με την φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

Σε 4-6 εβδομάδες η ορατή διαφορά

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης. Η διάρκειά της για κάθε κύκλο είναι 45-60 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Αμέσως μετά παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά. Η ενδιαφερόμενη μπορεί να συνεχίσει άμεσα όλες τις δραστηριότητές της χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου 6 εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα. Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με τo λεμφικό μασάζ με τη μέθοδο LPG endermologie με τη χρήση του μηχανήματος LPG Cellu M6, οπότε τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται πιο γρήγορα από τον οργανισμό, λόγω της ιστικής κινητοποίησης και της θεραπείας του συνδετικού ιστού. Σε περιοχές όπου απαιτείται σύσφιξη συνδυάζεται και με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) με το ισχυρό Triactive+, το οποίο πετυχαίνει ιδανική λείανση δέρματος μετά τη μείωση πόντων!

 

Κλείστε Ραντεβού