Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

LASER αποτρίχωση

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Στο Κέντρο μας λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα Laser Αποτρίχωσης, όπου παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε γυναίκες και άνδρες, για αισθητικούς και θεραπευτικούς λόγους.

Τι είναι η αποτρίχωση με laser;

H αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυίας. To laser είναι ένα μηχάνημα που παράγει φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακο της τρίχας και να τον καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυία όπως:

  • Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φαβορίτες, φρύδια κ.ά.).
  • Χέρια (ολικό ή αντιβράχια), μασχάλες.
  • Μπικίνι, πόδια (ολικό / γάμπες ή μηροί μόνο), γλουτοί.
  • Οσφύς, πλάτη (ανδρών – γυναικών).
  • Στήθος (ανδρών – γυναικών).
  • Γραμμή κοιλιάς κ.ά.

Η αποτρίχωση με laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως π.χ. οι γυναίκες με θυλακίτιδα («σπυράκια» που εμφανίζονται στο δέρμα λίγες μέρες μετά την αποτρίχωση με κερί ή το ξύρισμα), στις οποίες το laser συνιστά τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη αντιμετώπιση. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό και έμπειρη αισθητικό και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για την αποτρίχωση με laser;

Για τη θεραπεία με laser, προηγείται ένα δωρεάν ραντεβού για την αξιολόγηση της τριχοφυΐας και την ενημέρωση σχετικά με το laser. Κατά τη διάρκεια αυτού του ραντεβού, μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις νέες τιμές καθώς και για τις εκπτώσεις που ισχύουν σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτριχώσετε περισσότερες από μία περιοχές του σώματος.

Ποια μηχανήματα laser χρησιμοποιούνται;

Στο Κέντρο Smart Lipo Solutions θα βρείτε δύο τελευταίας τεχνολογίας αμερικάνικα συστήματα LASER, το DIODE 808nm Lightsheer της Lumenis και το τελευταίας γενιάς Alexandrite στα 755nm τα οποία πετυχαίνουν την πιο αποτελεσματική μόνιμη αποτρίχωση σε 4 με 6 συνεδρίες (ανάλογα με τον τύπο της τρίχας και την περιοχή εφαρμογής), οι οποίες είναι σχεδόν ανώδυνες, καθώς χρησιμοποιoύνται προηγμένα συστήματα ψύξης ενσωματωμένα στο μηχάνημα!

Στο κέντρο μας αποκλειστικά εφαρμόζονται συνδυαστικά τόσο το LASER Candela τύπου Αλεξανδρίτη όσο και το Διοδικό LASER Lumenis. Στην πρώτη επίσκεψη γίνεται εκτίμηση από ειδικό ιατρό τόσο του φωτοτύπου του δέρματός σας, όσο και της τριχοφυίας της περιοχής που σας ενδιαφέρει και αποφασίζεται το καταλληλότερο LASER, καθώς και το πλάνο της θεραπείας. Σ’αυτό παίζει ρόλο και η εποχικότητα, αφού το Laser τύπου Αλεξανδρίτη ΔΕΝ ενδείκνυται τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι και Οκτώβριο, λόγω της υψηλής απορρόφησής του από τη μελανίνη, ενώ το διοδικό είναι πιο ασφαλές και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα.

Εγγυόμαστε 80%-90% οριστική μείωση της τριχοφυίας και 100% ικανοποίηση για το αποτέλεσμα μετά από 6 συνεδρίες.

Καλέστε στο 231 220 3022 για να κλείσετε ραντεβού για μία δωρεάν δοκιμαστική εφαρμογή σε μία μικρή περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Κλείστε Ραντεβού