Ωράριο Λειτουργίας: 10.00-21.00 Δευ-Παρ 11.00-17.00 Σαβ
Καλέστε μας στο (+30) 2310865415 - 2312203022

Fraxel™ Laser ανάπλαση για το πρόσωπο

Εισάγετε τα στοιχεία σας για να κλείσετε το ραντεβού σας.

*
*
*

Το Fraxel Laser αποτελεί το Gold Standard της μικροκλασματικής φωτοθερμόλυσης στην αναδόμηση και ανάπλαση της επιδερμίδας με εξαιρετικά αποτελέσματα στην ταχεία διόρθωση ουλών ακμής, μετεγχειρητικών ουλών και πολλών άλλων ατελειών.

Το Fraxel Laser έχει την έγκριση του Αμερικάνικου Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) για τις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Ρυτίδες γύρω από τα μάτια
 • Oυλές ακμής και χειρουργικές ουλές
 • Kηλίδες, πανάδες (μελαγχρωματικές αλλοιώσεις)
 • Μέλασμα (Μάσκα εγκυμοσύνης)
 • Ακτινικές υπερκερατώσεις (προκαρκινικές αλλοιώσεις)
 • Skin resurfacing
 • Ραβδώσεις (ραγάδες)

Η θεραπεία με το Fraxel™ Laser θα σας βοηθήσει:

 • να αποκτήσετε πιο φρέσκια και νεανική επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό στήθος και χέρια
 • να βελτιώσετε τον τόνο, την υφή της επιδερμίδας και να μειώσετει το μέγεθος των πόρω
 • στη διαγραφή των ανεπιθύμητων καφέ κηλίδων
 • στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια
 • βελτίωση της εμφάνισης των σημαδιών από ακμή και χειρουργικές ουλές

Η διαδικασία διαρκεί 20 με 25 λεπτά για ένα πλήρες πρόσωπο, και οι ασθενείς επιστρέφουν στις συνήθεις δραστηριότητες τους την επόμενη κιόλας ημέρα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη κιόλας θεραπεία!

Οι ασθενείς βλέπουν άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία ενώ το μέγιστο όφελος των θεραπειών διαφαίνεται από τρείς έως πέντε θεραπείες.

Πως λειτουργεί η θεραπεία Fraxel®

Η τεχνολογία πίσω από την θεραπεία Fraxel® είναι τόσο επαναστατική όσο και τα αποτελέσματά της. Σε αντίθεση με άλλα λέιζερ, το Fraxel® είναι σε θέση να θεραπεύει με ακρίβεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος, χρησιμοποιώντας ακτίνες λέιζερ, οι οποίες διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να εξαλείψουν τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρά του.

Η θεραπεία Fraxel® διεγείρει την φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το φρέσκο, λαμπερό και υγιές.

Το Fraxel®, έχει τη δυνατότητα να στοχεύει το 5 έως 50% της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας το υπόλοιπο 50 με 95% διαθέσιμο να επουλώσει γρήγορα την περιοχή στην οποία έγινε η θεραπεία. Η εξαιρετική ακρίβεια της εφαρμογής του Fraxel® κάνει τις θεραπείες ασφαλείς όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.

Μπορείτε να περιμένετε δύο επίπεδα αποτελεσμάτων, τα άμεσα και τα προοδευτικά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρμα σας θα είναι πιο λαμπερό και με καλύτερο τόνο. Η βελτίωση του δέρματος θα συνεχίζεται και θα είναι θεαματική με τα επιθυμητά αποτελέσματα να είναι ορατά μέσα στους τρεις με έξι επόμενους μήνες, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την επούλωση.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ και πόσο θα απέχουν μεταξύ τους;
Το δέρμα του κάθε ασθενή είναι διαφορετικό, αλλά κλινικές μελέτες έδειξαν ότι για τους περισσότερους ανθρώπους, τα μέγιστα αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί με 3 έως 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν μεταξύ τους 3 έως 4 εβδομάδες.

Πονάει η θεραπεία Fraxel®;
Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία πριν την θεραπεία και κρύος αέρας διοχετεύεται στην υπό θεραπεία περιοχή κατά την διάρκεια της εφαρμογής, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανή ενόχληση. Μετά την θεραπεία, οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν ένα αίσθημα παρόμοιο με αυτό του ελαφρού εγκαύματος μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Η πιθανή ενόχληση εξαφανίζεται μετά από 1 έως 3 ώρες.

Τι παρενέργειες μπορεί να περιμένω μετά την θεραπεία και για πόσο;
Θα έχετε σε κάποιο βαθμό ερυθρότητα και οίδημα. Η ένταση και η διάρκεια εξαρτώνται από το πόσο επιθετική ήταν η θεραπεία και από την ικανότητα επούλωσης του δέρματός σας. Άλλες προσωρινές παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν, είναι: Πρόσκαιρη φαγούρα, ξηροδερμία, ξεφλούδισμα και επιχάλκωση, εμφάνιση δηλαδή ελαφρώς μαυρισμένου δέρματος. Θα σας δοθούν ειδικές οδηγίες για το τι να περιμένετε από την προσωπική σας θεραπεία και πώς να ελαχιστοποιήσετε τις τυχόν ενοχλήσεις.

Τι προφυλάξεις θα πρέπει να πάρω μετά την θεραπεία;
Είναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας 15-30. Πρέπει να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο κατά την διάρκεια της επούλωσης και για δύο με τρείς μήνες το λιγότερο μετά την τελευταία θεραπεία. Επιπλέον προστασία μπορεί να επιτευχθεί με χρήση καπέλου κατά την έκθεση στον ήλιο.

Για πόσο καιρό παραμένουν οι ενοχλήσεις της θεραπείας Fraxel®;
Αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα θεραπείας που επιλέξατε, το πόσο ακολουθείται της συμβουλές αποθεραπείας αλλά και από την φυσική κατάσταση και προδιάθεση του δέρματός σας. Ακόμα και όταν το δέρμα σας θα αποκατασταθεί, θα πρέπει να συνεχίζετε την αντηλιακή προστασία που περιγράφεται παραπάνω. Για περιπτώσεις όπως το μέλασμα, είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο. Ο γιατρός σας θα σας δώσει ακριβείς συμβουλές, βασισμένες στις ατομικές σας ανάγκες.

Δείτε μερικά επιτυχημένα παραδείγματα θεραπείας προσώπου με το Fraxel™ Laser του Πολυδύναμου Κέντρου Βιοαισθητικής & Ευεξίας Smart Lipo Solutions:

Κλείστε Ραντεβού